Politica de confidențialitate

 

Ultima revizuire: 1 martie 2023

Herbalife, afiliații săi și filialele sale („noi”, „nouă” sau „al/a/ai/ale nostru/noastră/noștri/noastre”) vă respectă preocupările legate de confidențialitate. Prezenta Politică de confidențialitate vă oferă informații sub forma unor răspunsuri la Întrebări frecvente (FAQ) referitoare la modul în care Herbalife utilizează datele dvs. cu caracter personal și la drepturile pe care le aveți în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la această politică, ne puteți contacta la privacy@herbalife.com.

Rețineți că această politică se aplică doar site-urilor web și aplicațiilor Herbalife („Site-urile”) care conțin un link către această politică.

Puteți identifica operatorul Herbalife care vă gestionează datele cu caracter personal utilizând tabelul de la finalul acestei politici în funcție de țara dvs. de reședință. Operatorul care vă gestionează datele cu caracter personal stabilește scopurile și mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter personal.

De asemenea, rețineți că produsele Herbalife sunt vândute exclusiv prin intermediul Membrilor Independenți („membrii”), care sunt operatorii de date pentru datele cu caracter personal pe care le furnizați acestora. Vă recomandăm să îi contactați direct pentru a înțelege practicile de gestionare a datelor aplicate de aceștia.

Întrebări frecvente (FAQ)

  • În ce scopuri colectează Herbalife date cu caracter personal?
  • Ce date cu caracter personal colectează Herbalife?
  • Cum stochează Herbalife datele cu caracter personal?
  • Cât timp stochează Herbalife datele cu caracter personal?
  • Cu cine partajează Herbalife datele cu caracter personal?
  • Cum transferă Herbalife datele cu caracter personal?
  • Ce angajament și-a asumat Herbalife cu privire la confidențialitatea datelor copiilor?
  • Ce sunt modulele cookie?
  • Care sunt drepturile mele cu privire la datele mele cu caracter personal?
  • Dar securitatea datelor?
  • Herbalife poate modifica această politică?
  • Dar linkurile către servicii terțe?
  • Cum pot contacta operatorul Herbalife care gestionează datele mele cu caracter personal?

În ce scopuri colectează Herbalife date cu caracter personal?

În cazul în care derulăm o relație contractuală cu dvs., prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pentru a executa contractul încheiat cu dvs., pentru a furniza produsele și serviciile noastre și pentru a gestiona relația noastră, în special:

  • pentru a pregăti și a încheia un acord de adeziune cu dvs.; furnizarea datelor cu caracter personal este voluntară, dar necesară pentru a încheia un acord;
  • pentru a executa acordul de adeziune, inclusiv pentru a calcula veniturile dumneavoastră și cele ale celorlalți membri, pentru a onora solicitările de informații și pentru a întreține și a livra informațiile în organizația dvs. în amonte („upline”) și în aval („downline”) (de exemplu, rapoarte de linie („lineage reports”);
  • pentru a procesa comenzile de produse și a gestiona activitățile de contabilitate, facturare și încasare;
  • pentru a livra și a lua înapoi produsele și pentru a gestiona contractele și garanțiile; și
  • pentru a gestiona plățile.

De asemenea, prelucrăm datele dvs. cu caracter personal pentru a ne îndeplini obligațiile legale, în special:

  • în scopuri contabile și fiscale; 
  • pentru a derula operațiuni de retragere de produse; și
  • pentru a răspunde la solicitările de informații adresate de organele publice și autoritățile judiciare competente.

Prelucrăm datele cu caracter personal pe care le furnizați pe Site-uri în următoarele scopuri comerciale legitime: 

  • pentru a crea și a gestiona contul dvs. online (de exemplu, contul dvs. pe MyHerbalife);
  • pentru a comunica cu dvs. despre contul dvs. online, inclusiv pentru a vă trimite informații tranzacționale despre caracteristicile contului, securitate și îmbunătățiri;
  • pentru a furniza produsele și serviciile noastre și pentru a proteja integritatea și securitatea serviciilor noastre;
  • pentru a întreține site-urile web și platformele noastre digitale;
  • pentru a efectua activități de depanare tehnică, activități privind securitatea datelor și raportări și analize conexe;
  • pentru a efectua activități de administrare operațională a membrilor și a furniza membrilor instrumentele necesare pentru administrarea activității lor independente;
  • pentru a susține activitatea membrilor, inclusiv în legătură cu rapoartele de linie („lineage reports”), date și statistici, și pentru a îndeplini obiective prin partajarea datelor personale pe care le obținem despre dumneavoastră și clienții dumneavoastră cu anumiți membri, inclusiv membrii din organizația dvs. în amonte („upline”);
  • pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor Site-urilor noastre, făcându-le mai accesibile și mai ușor de utilizat, și pentru a crea conținut mai relevant pentru dvs.;
  • pentru a administra și a îmbunătăți programul nostru de recompense pentru membri, inclusiv pentru a evalua și a previziona eligibilitatea și recalificarea pentru comisioane, bonusuri sau reduceri legate de statut și bazate pe analize, instruiri și modele predictive bazate pe algoritmi; nicio decizie care produce efecte juridice sau care afectează în mod similar persoanele vizate nu este bazată exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri;
  • pentru a oferi recunoaștere publică, premii și/sau celebrări pentru realizări și/sau progrese înregistrate în aducerea la îndeplinire a planului de vânzări și marketing al Herbalife, inclusiv prin intermediul, printre altele, canalelor, rețelelor sociale, Site-urilor noastre, sau la ceremonii și evenimente organizate de Companie;
  • pentru a oferi membrilor recomandări de produse bazate pe algoritmi; 
  • pentru a soluționa plângerile membrilor, a comunica cu dvs., a oferi asistență clienților și a prelucra reclamațiile legate de produsele și serviciile noastre;
  • pentru a opera, a evalua și a îmbunătăți produsele și serviciile noastre (inclusiv pentru a administra Site-urile, a dezvolta produse și servicii noi, a optimiza, îmbunătăți și analiza produsele și serviciile noastre, a gestiona comunicările noastre, a analiza baza de clienți și Site-urile noastre și a efectua analiza datelor);
  • pentru a efectua studii de piață și sondaje, a promova și comercializa produsele și serviciile noastre și a analiza eficiența strategiilor noastre de publicitate și marketing;
  • pentru a efectua raportări și analize de informații, a înțelege eficiența programelor operaționale ale Herbalife, a analiza și raporta activitatea membrilor noștri și a potențialilor membri și a sprijini dezvoltarea companiei și a activității acesteia;
  • pentru a realiza activitățile de verificare a identității, de gestionare a înregistrărilor și de raportare, inclusiv pentru a analiza conturile sau profilurile Herbalife în legătură cu aceleași membru;
  • pentru a menține și a îmbunătăți siguranța și securitatea Site-urilor, produselor și serviciilor noastre și a preveni utilizarea necorespunzătoare;
  • pentru a realiza activități de gestionare a amenințărilor și monitorizările, raportări și analize conexe pentru identificarea și prevenirea amenințărilor la adresa rețelelor, sistemelor, aplicațiilor și bazelor de date Herbalife;
  • pentru a menține evidența activităților și a realiza activități de tehnologie a informației, incluzând stocarea datelor;
  • pentru a ne exercita drepturile și căile de atac și a ne apăra împotriva acțiunilor legale;
  • pentru a identifica, a preveni și a proteja împotriva fraudei și altor activități infracționale, acțiuni și alte răspunderi;
  • pentru a proteja interesele Herbalife în legătură cu planul de marketing, procedurile de inventar și de acordare de bonusuri, inclusiv prin auditul vânzărilor, de exemplu, prin contactarea unui număr limitat de clienți retail ai membrilor pentru a confirma vânzarea;
  • pentru a pune în aplicare Condițiile noastre de utilizare, regulamentul nostru pentru membri și drepturile noastre, inclusiv pentru a gestiona și a investiga reclamații și alte solicitări de informații; și
  • pentru a vă oferi informații și reclame online despre produsele, serviciile și ofertele noastre speciale, așa cum este permis de legea aplicabilă.

Utilizăm date cu caracter personal în aceste scopuri deoarece avem un interes comercial legitim de a derula activitatea noastră și de a furniza servicii membrilor noștri și clienților lor.  Adoptăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că interesele pe care le urmărim sunt proporționale cu interesele, drepturile și libertățile dvs., pe care suntem bucuroși să vi le explicăm la cerere. Aveți dreptul să vă opuneți anumitor utilizări ale datelor dvs. cu caracter personal conform legii aplicabile; dar, în acest caz, este posibil să nu mai puteți beneficia pe deplin de produsele și serviciile noastre.

Unde se impune prin legea aplicabilă, vom obține consimțământul dvs. în următoarele scopuri:

  • pentru a vă permite să primiți servicii dedicate, cum ar fi primirea pachetelor de informații despre produsele și serviciile, lansările, ofertele și promoțiile noastre;
  • pentru a vă permite să luați legătura cu un membru Herbalife pentru a obține informații despre cum puteți cumpăra produse Herbalife de la acesta sau o prezentare despre calitatea de membru;
  • pentru a vă permite să participați la evenimente, sondaje și provocări; 
  • pentru a utiliza datele dvs. cu caracter personal în legătură cu comercializarea produselor și serviciilor Herbalife, incluzând activitățile de marketing de pe rețelele sociale; și
  • pentru a utiliza anumite module cookie și tehnologii similare, astfel cum impune legea.

Vă puteți retrage consimțământul oricând informându-ne prin trimiterea unui e-mail la adresa de mai jos, renunțând la reclamele transmise prin e-mail sau SMS sau modificând setările de confidențialitate ale browserului dvs. urmând instrucțiunile de mai jos. Dacă vă retrageți consimțământul, este posibil să nu vă mai puteți bucura pe deplin de produsele și serviciile noastre.

De asemenea, putem folosi datele cu caracter personal în alte moduri pentru care vom trimite o notificare specială la momentul colectării acestora. 

Ce date cu caracter personal colectează Herbalife?

Obținem următoarele tipuri de date cu caracter personal:

  • date de contact, cum ar fi numele, numărul de telefon, adresa de corespondență și de e-mail;
  • conținutul generat de utilizator referitor la preferințele de produse, comentarii, întrebări și răspunsuri;
  • dacă sunteți membru, obținem și numele companiei dvs. (dacă există), țara, locul în care vă desfășurați activitatea, datele de facturare și de plată și alte informații necesare pentru dobândirea calității de membru al Herbalife și pentru furnizarea informațiilor despre produsele și serviciile noastre;
  • alte informații pe care alegeți să le furnizați, cum ar fi prin intermediul secțiunii „Contactați-ne” sau al altor formulare disponibile pe Site-urile noastre.

Deși datele cu caracter personal pe care alegeți să ni le furnizați sunt voluntare, anumite date cu caracter personal sunt necesare pentru a vă furniza produsul sau serviciul relevant. Dacă alegeți să nu furnizați informațiile necesare, aceasta poate afecta capacitatea noastră de a vă oferi anumite produse sau servicii.

În plus, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați direct vor reieși din contextul în care ni le furnizați. De exemplu, atunci când completați un formular pentru a cere informații despre produsele Herbalife sau despre adeziunea la Herbalife sau pentru a lua legătura cu un membru sau pentru a participa la o provocare sau la o tragere la sorți, veți furniza numele și datele dvs. de contact și orice alte informații solicitate de formular. Spre exemplu, puteți oferi voluntar informații despre sănătate și bunăstare, inclusiv caracteristici sau descrieri fizice, și alte date referitoare la corpul, dieta, activitățile sau fiziologia dvs., ca răspunsuri la un chestionar pentru profilul de bunăstare. Cu aceste ocazii, putem oferi informații și opțiuni suplimentare cu privire la destinația datelor dvs. cu caracter personal, dacă este necesar. Dacă vă înscrieți pentru a beneficia de o caracteristică a Site-urilor noastre, veți furniza numele și datele dvs. de contact și orice alte informații necesare pentru a accesa caracteristica. Fiecare formular de pe Site-urile noastre variază în ceea ce privește informațiile care sunt obligatorii și care sunt colectate. Informațiile obligatorii sunt indicate cu un asterisc (*) în formular. Puteți alege să furnizați informații suplimentare în câmpurile care nu sunt obligatorii. De asemenea, colectăm preferințele dvs. de comunicare, cum ar fi dacă doriți sau nu să primiți de la noi comunicări electronice de marketing. 

Pentru membrii înregistrați, Herbalife colectează informații despre produsele achiziționate online, statistici despre volume și vânzări, comisioanele, bonusurile sau reducerile acordate membrilor, nivelul, participarea la evenimente, informațiile bancare, în măsură în care acestea sunt necesare pentru respectarea prevederilor legale de natură fiscală și contabilă, și informațiile încărcate voluntar de membri pe Site-uri, cum ar fi potențialii clienți identificați de aceștia și activitățile lor de marketing. 

Putem primi informații suplimentare despre dvs. din surse disponibile public și comercial și de la alți terți. Dacă accesați servicii terțe, cum ar fi Facebook, Google sau Twitter prin intermediul Site-urilor, pentru a vă conecta la Site-uri sau pentru a partaja cu ceilalți informații despre experiența dvs. pe Site-uri, colectăm informații de la aceste servicii terțe.

O parte din conținutul sau funcționalitatea Site-urilor este asigurată de terți, cum ar fi pluginurile Facebook și Twitter. Acești terți primesc unele informații despre modul în care utilizați site-ul nostru web, inclusiv prin folosirea modulelor cookie și a unor tehnologii similare (consultați secțiunea privind modulele cookie de mai jos). Consultați site-urile web ale acestor terți pentru a înțelege cum folosesc aceștia datele dvs.

Informații colectate prin mijloace automatizate

Puteți vizita Site-urile fără a vă dezvălui identitatea. Totuși, colectăm informații tehnice prin intermediul Site-urilor, cum ar fi adresa IP a dispozitivului dvs., identificatorul unic al dispozitivului, caracteristicile browserului web, caracteristicile dispozitivului, sistemul de operare, preferințele de limbă, URL-urile de referință, datele clickstream și orele și duratele de vizitare a site-urilor web. Colectăm aceste informații pentru a stabili o conexiune și a afișa Site-urile noastre, pentru a înțelege modul în care navigați pe Site-uri și pentru a înregistra opțiunile selectate de dumneavoastră. Informațiile colectate nu vă identifică în mod direct, dar acestea pot fi utile pentru noi în scopul derulării activității de marketing și îmbunătățirii serviciilor pe care le oferim.

Publicitate bazată pe interesele utilizatorilor

Pe Site-ul nostru, obținem informații despre activitățile dvs. online pentru a vă prezenta reclame pentru produse și servicii care pot fi adaptate la interesele dvs. Puteți vedea reclamele noastre pe alte site-uri web, deoarece utilizăm servicii publicitare terțe. Prin aceste servicii publicitare, putem direcționa mesajul nostru către utilizatori luând în considerare datele demografice, interesele deduse ale utilizatorilor și contextul navigării. Aceste servicii monitorizează activitățile dvs. online în timp și pe mai multe site-uri web și aplicații colectând informații prin mijloace automatizate, inclusiv prin utilizarea modulelor cookie, a jurnalelor serverelor web, a semnalizatoarelor web și a altor tehnologii similare. Serviciile publicitare utilizează aceste informații pentru a vă prezenta reclame care pot fi adaptate la interesele dvs. individuale. Informațiile care pot fi colectate de serviciile publicitare includ datele despre vizitele dvs. pe site-urile web care prezintă reclame, cum ar fi paginile sau reclamele pe care le vizualizați și acțiunile întreprinse de dvs. pe site-urile web sau în aplicații. Această colectare de date este realizată atât pe Site-urile noastre, cât și pe site-urile web și în aplicațiile terților care participă la aceste servicii publicitare. De asemenea, acest proces ne ajută să monitorizăm eficiența acțiunilor noastre de marketing.

Servicii de analiză terțe

Putem utiliza servicii de analiză terțe pe Site-urile noastre. Informațiile pe care le obținem prin intermediul Site-urilor pot fi comunicate acestor servicii sau pot fi colectate direct de aceste servicii.

Cum stochează Herbalife datele cu caracter personal?

Herbalife stochează datele dvs. cu caracter personal într-un registru central împreună cu alte informații pe care le putem avea despre dvs., dacă există. Acest lucru ne permite să evităm dublarea, să gestionăm mai bine resursele noastre de informații și să vă oferim servicii mai bune. Utilizăm aceste informații în scopurile menționate mai sus și conform preferințelor dvs.

Cât timp stochează Herbalife datele cu caracter personal?

Păstrăm datele dvs. cu caracter personal pe durata relației derulate cu dvs., plus o perioadă rezonabilă de timp pentru a respecta termenul de prescripție aplicabil, cu excepția cazului în care se impune o perioadă de păstrare mai scurtă prin legea aplicabilă.

Cu cine partajează Herbalife datele cu caracter personal?

Partajăm datele cu caracter personal pe care le obținem despre dvs. și despre clienții noștri cu:

  • afiliații noștri și filialele noastre și cu distribuitorii, reprezentanții și licențiații oricărora dintre aceste entități;
  • furnizorii de servicii care execută servicii în numele Herbalife, de exemplu, companiile care ne ajută să dezvoltăm site-ul nostru web și care mențin securitatea acestuia și companiile care ne ajută să efectuăm analize de date și să facem reclamele noastre mai relevante, inclusiv prin analize bazate pe algoritmi;
  • alte companii cu care Herbalife lucrează în mod direct sau indirect pentru a vă oferi servicii, de exemplu, pentru onorarea comenzilor, livrarea pachetelor, îndeplinirea funcțiilor administrative de comunicare prin e-mail, prelucrarea plăților efectuate cu cardul de credit și furnizarea serviciului de asistență clienți; 
  • anumiți membri Herbalife, inclusiv membrii Herbalife din organizația dvs. în amonte („upline”) numai în scopul sprijinirii membrilor pentru a-și dezvolta mai departe afacerile lor Herbalife, inclusiv în legătură cu rapoartele de linie („lineage reports”), date și statistici, și în scopul îndeplinirii obiectivelor, și pentru utilizarea în instrumente și platforme de marketing; și
  • alte părți prevăzute prin lege sau pentru a da curs unor citații, proceduri judiciare sau altor proceduri juridice sau legale sau de arbitraj similare, incluzând divulgarea acestora unor auditori terți autorizați sau unor autorități de stat, sau pentru a investiga sau preveni frauda.

Cei mai mulți dintre furnizorii noștri globali de servicii își au sediul în S.U.A. De asemenea, Herbalife lucrează cu furnizori locali de servicii din țările în care își desfășoară activitatea. Impunem prin contract furnizorilor de servicii să prelucreze date cu caracter personal numai în numele nostru și să implementeze măsuri pentru a proteja securitatea și confidențialitatea datelor cu caracter personal. 

De asemenea, putem divulga date cu caracter personal despre dvs. (a) dacă ni se impune sau ni se permite prin lege sau prin acte juridice, de exemplu, ca urmare a unei hotărâri judecătorești sau a unei solicitări din partea unei agenții de aplicare a legii, (b) atunci când considerăm că divulgarea este necesară sau adecvată pentru a preveni prejudiciile la adresa integrității fizice sau pierderile financiare, (c) în legătură cu ancheta unor activități frauduloase suspectate sau reale sau a altor activități ilegale, și (d) în cazul în care vindem sau transferăm, integral sau parțial, operațiunile sau activele noastre (inclusiv în cazul unei proceduri de reorganizare, dizolvare, lichidare, fuziune, achiziție sau faliment).

Cum transferă Herbalife datele cu caracter personal?

Herbalife își are sediul în S.U.A. De asemenea, anumiți membri din organizația dvs. în amonte („upline”) pot avea sediul în S.U.A. sau în alte țări. Putem transfera datele cu caracter personal pe care le colectăm despre dvs. unor destinatari care se află în alte țări decât țara în care acestea au fost colectate inițial. Este posibil ca aceste țări să nu aibă aceleași legi privind protecția datelor ca cele din țara în care ați furnizat inițial datele cu caracter personal. Atunci când transferăm datele dvs. cu caracter personal unor destinatari din alte jurisdicții (cum ar fi S.U.A.), vom proteja aceste date cu caracter personal așa cum este descris în această politică.

Vom respecta cerințele legale aplicabile asigurând un nivel adecvat de protecție pentru transferul datelor cu caracter personal către destinatari care se află în alte țări decât țara dvs. În măsura în care acești destinatari se află în țări care nu au fost recunoscute de Comisia Europeană sau de alt organ relevant ca asigurând un nivel adecvat de protecție a datelor, am introdus garanții adecvate care au ca scop asigurarea unui astfel de nivel de protecție a datelor, inclusiv prin încheierea cu destinatarii a unor acorduri privind transferul de date (cum ar fi Clauzele Contractuale Standard UE). Pentru a obține un exemplar al garanțiilor introduse, conectați-ne urmând instrucțiunile de mai jos.

Ce angajament și-a asumat Herbalife cu privire la confidențialitatea datelor copiilor?

Site-urile sunt destinate publicului larg. În anumite cazuri, Herbalife poate colecta date cu caracter personal de la minori. Herbalife obține consimțământul părintelui sau tutorelui legal al minorului conform prevederilor legale aplicabile. Nu colectăm, nu utilizăm și nu diseminăm cu bună știință date cu caracter personal de la copii cu vârsta sub 16 ani, fără consimțământul părintelui sau tutorelui legal al acestora, luând în considerare tehnologia disponibilă pentru verificarea vârstei.

Ce sunt modulele cookie?

Un modul cookie este un șir de informații numai în format text pe care un site web îl transferă în fișierul cookie al browserului de pe hard-disk-ul computerului dvs. pentru a permite site-ului web să rețină cine sunteți. Modulele cookie pot ajuta un site web să organizeze mai repede conținutul pe baza intereselor dvs. Unele module cookie ne pot permite să recreăm și să revedem sesiunile utilizatorilor pe Site-urile noastre.

În general, un modul cookie va conține numele domeniului din care provine acesta, „durata de viață” a modului cookie și o valoare, în general, un număr unic generat aleatoriu. Pentru mai multe informații, consultați Politica privind modulele cookie https://www.herbalife.ro/footer-pages/politica-privind-modulele-cookie/.

Care sunt drepturile mele cu privire la datele mele cu caracter personal?

În funcție de legea aplicabilă, puteți avea mai multe drepturi în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi dreptul de a accesa, de a corecta, de a restricționa sau de a vă opune prelucrării datelor dvs. cu caracter personal (inclusiv dreptul de a vă opune activităților de marketing direct și de creare de profiluri), dreptul la portabilitatea datelor dvs. cu caracter personal către un alt operator și dreptul de a șterge datele dvs. cu caracter personal în anumite condiții (dreptul de a fi uitat”). În cazul în care ne-ați acordat consimțământul dvs. cu privire la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul, așa cum este explicat mai sus.

 

O parte din Site-urile noastre vă permit să consultați și să actualizați datele dvs. cu caracter personal sau să vă anulați înregistrarea pentru serviciu. În situația în care această funcție nu este disponibilă și pentru a primi asistență în legătură cu alte drepturi asupra datelor cu caracter personal, contactați-ne aici. Rețineți că aceste drepturi fac obiectul limitărilor legale.

 

Dacă nu doriți să primiți reclame prin e-mail sau SMS, vi se va oferi șansa să renunțați la acestea în comunicările pe care le primiți.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la această politică și practicile noastre sau dacă aveți plângeri în legătură cu utilizarea datelor dvs. cu caracter personal de către Herbalife, contactați-ne la:

Responsabil cu protecția datelor – EMEA (Europa, Orientul Mijlociu și Africa)
HN Global Business Services Center Kraków Sp. z o.o.ul. Puszkarska 7M, 30-644 Kraków, Polonia
privacy@herbalife.com

 

Pentru utilizatorii și membrii din Uniunea Europeană, dacă aveți motive de îngrijorare cu privire la colectarea și utilizarea de către Herbalife a datelor dvs. cu caracter personal, care nu pot fi soluționate de Herbalife în mod satisfăcător pentru dvs., aveți dreptul de a depune o plângere la Autoritatea competentă de supraveghere din jurisdicția dvs.

Dar securitatea datelor?

Implementăm măsuri administrative, tehnice și fizice pentru protejarea datelor cu caracter personal obținute de noi împotriva accesării, distrugerii, pierderii, modificării, divulgării sau utilizării accidentale, ilegale sau neautorizate. Datele cu caracter personal colectate de Site-urile Herbalife sunt stocate în medii de operare sigure, care nu sunt disponibile publicului. Unde este cazul, datele cu caracter personal sunt criptate înainte ca dumneavoastră să realizați tranzacția, utilizând o tehnologie sigură adecvată.

Herbalife poate modifica această politică?

Herbalife poate modifica periodic această politică. Vom indica la începutul politicii când a avut loc cea mai recentă actualizare. Vă recomandăm să vizitați în mod periodic site-ul nostru web pentru a consulta cea mai recentă versiune a acestei politici.

Dar linkurile către servicii terțe?

Site-urile noastre pot pune la dispoziție linkuri către alte servicii online și pot include caracteristici oferite de terți, cum ar fi aplicații, instrumente, widgeturi și pluginuri. Aceste servicii online și caracteristici oferite de terți funcționează independent de noi. Practicile de confidențialitate ale terților relevanți, inclusiv detaliile privind datele pe care le pot colecta despre dvs., fac obiectul declarațiilor de confidențialitate ale acestor părți, pe care recomandăm să le citiți. Herbalife nu este responsabilă pentru practicile acestor terți.

Cum pot contacta operatorul Herbalife care gestionează datele mele?

Puteți identifica entitatea Herbalife care este operatorul pentru datele dvs. cu caracter personal utilizând tabelul de mai jos pe baza țării dvs. de reședință.

 

Austria

HERBALIFE INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GmbH, Gräfenhäuser Straße 85., D-64293 Darmstadt, Germania 

Belgia

INTERNATIONAL BELGIUM S.A./N.V., Drukpersstraat 4. B-1000 BRUSSEL – Belgia

Bulgaria

Herbalife Polska Sp. z o.o. Janki ul. Falencka 1B, 05-090 Raszyn („Herbalife Polska”)

Croația

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croația („Herbalife Croația”)

Cipru

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A. 110 Pentelis Street, Marousi, 15126 Atena, Grecia („Herbalife Grecia”)

Republica Cehă

HERBALIFE CZECH REPUBLIC s.r.o., Nr. de identificare (IČO): 028 55 089, Karolinská 661/4, Karlín, 186 00 Praha 8, Republica Cehă („Herbalife Cehia”)

Danemarca

Herbalife Denmark ApS, Hovedvagtsgade 6
1103 København K

Estonia

Filuet Baltica Ltd, Piedrujas 7a, Riga, LV-1073, Latvija („Filuet”)

Finlanda

Herbalife International Finland OY (PL 211, 00131 Helsinki, Finlanda
Herbalife Norway Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Franța

HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A. , 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX

Polinezia Franceză

HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A. , 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX

Germania

Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Straße 85, 64293 Darmstadt, Germania

Grecia

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A., 110 Pentelis, 151 26 Marousi, Atena, Grecia

Ungaria

Herbalife Hungary Ltd., 1097 Budapesta, Gubacsi út 6., Clădirea „B”

Islanda

Herbalife (U.K.), Limited., The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB

Irlanda

Herbalife (U.K.) Limited, The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB81HB, Regatul Unit

Italia

Herbalife Italia S.p.A., Viale Citta’ d’Europa 819, 00144 Roma, Italia

Letonia

Filuet Baltica Ltd, Piedrujas 7a, Riga, LV-1073, Latvija („Filuet”)

Lituania

Filuet Baltica Ltd, Piedrujas 7a, Riga, LV-1073, Latvija („Filuet”)

Macedonia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croația („Herbalife Croația”)

Malta

Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, Țările de jos

Țările de Jos

Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, Țările de jos

Norvegia

Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Polonia

Herbalife Polska Sp. z o.o., Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa

Portugalia

HERBALIFE INTERNATIONAL S.A., Oeiras Lagoas Park Edifício 8 – 1º Piso 2740-244 Porto Salvo, PORTUGALIA 

România

Herbalife RO SRL, Str. Arhitect Louis Blanc nr. 1, etajul 7, Sector 1, cod poștal 011751, București, România

Serbia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Croatia („Herbalife Croația”)

Republica Slovacă

Herbalife Slovakia s.r.o., Nr. de identificare: 47 742 445, Karadžičova 8/A, 821 08 Bratislava, Republica Slovacă („Herbalife Slovacia”)

Slovenia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croația („Herbalife Croația”)

Spania

Herbalife International de España S.A.
C/ Arequipa, 1, 28043 Madrid

Suedia

Herbalife Sweden AB, Box 556,101 31 Stockholm, Suedia
Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Elveția

Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Strasse 85, 64293 Darmstadt, Germania

Regatul Unit

HERBALIFE (U.K.) LIMITED. The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB. Regatul Unit

 

De asemenea, Herbalife Europe Ltd. este operator pentru anumite date cu caracter personal pentru relații cu un număr limitat de furnizori de servicii terți, iar Herbalife Europe Ltd. a desemnat Herbalife International Luxembourg S.à.r.l. ca reprezentatul său în Uniunea Europeană. Puteți contacta Herbalife International Luxembourg S.à.r.l. scriind la adresa: 16, Avenue de la Gare L-1610 Luxemburg sau privacy@herbalife.com.

 

ro-RO | 28.02.2024 01:08:08 | zus2pwssb00000P | MyHL | 28.02.2024 11:08:08 | 1.24.0124.01