Adatvédelmi szabályzat

Utolsó módosítás: 2019. augusztus 15.

A Herbalife tiszteletben tartja minden webhelyeit felkereső és szolgáltatásait igénybe vevő magánszemély személyes adatok védelméhez való jogát.   Jelen Adatvédelmi szabályzat gyakori kérdések és válaszok formájában tájékoztat arról, hogyan használja fel a Herbalife a személyes adatokat, és hogy Önnek milyen jogai vannak személyes adataival kapcsolatban.  Ha további kérdései vannak jelen szabályzatra vonatkozóan, vegye fel velünk a kapcsolatot a privacy@herbalife.com címen.

Felhívjuk figyelmét, hogy jelen szabályzat kizárólag a Herbalife jelen szabályzatra mutató hivatkozást tartalmazó webhelyeire („Webhelyek”) vonatkozik.

Az Ön személyes adatainak kezelőjét a Herbalife-nál a szabályzat végén található táblázat segítségével, lakhelyének országa alapján azonosíthatja.  Személyes adatainak kezelője határozza meg személyes adatai kezelésének célját és módját.

Tájékoztatjuk arról is, hogy a Herbalife-termékeket kizárólag Független Tagjainkon („tagok”) keresztül értékesítjük, akik szintén az Ön személyes adatainak kezelői lehetnek. Adatvédelmi gyakorlatuk megismeréséhez közvetlenül kell felvennie velük a kapcsolatot.

Gyakori kérdések (GYIK)

  • Milyen előnyei vannak annak, hogy a Herbalife gyűjti az adataimat?
  • Milyen adatokat gyűjthetnek a Webhelyek?
  • Hogyan gyűjti és tárolja a Herbalife ezeket az adatokat?
  • Mennyi ideig tárolja a Herbalife ezeket az adatokat?
  • Milyen kötelezettséget vállal a Herbalife a gyermekek személyes adatainak védelmére vonatkozóan?
  • Mik azok a cookie-k?
  • Miért használunk cookie-kat?
  • Hogyan engedélyezhetem vagy tilthatom le a cookie-kat?
  • Milyen jogaim vannak a személyes adataimmal kapcsolatban?
  • Mi a helyzet az internetes és webhelybiztonsággal?
  • Megváltoztathatja a Herbalife a jelen szabályzatot?
  • Hogyan tudom megállapítani, hogy ki kezeli a személyes adataimat a Herbalife-nál?

Milyen előnyei vannak annak, hogy a Herbalife gyűjti az adataimat?

A Herbalife több oknál fogva is gyűjt webhelyein keresztül személyes adatokat Önről:

  • megállapodás előkészítése és végrehajtása Önnel, például:
    • tagi megállapodás előkészítése és aláírása Önnel;
    • az Önnel aláírt tagi megállapodás végrehajtása, ideértve az Ön és más tagok jövedelmének kiszámítását, valamint a fölé- és alárendelt kapcsolatokra (jelentési útvonalra) vonatkozó adatok karbantartását és szolgáltatását;
    • termékmegrendelések feldolgozása;
    • termékek szállítása és visszavétele, garancia kezelése; és
    • fizetéssel kapcsolatos célok.
  • Jogi kötelezettségeink teljesítése, például:
    • könyvelési vagy adózási célok;
    • termékvisszahívási folyamatok lebonyolítása;
    • illetékes állami szervek és igazságügyi hatóságok adatkérésére való reagálás;
  • A Herbalife törvényes üzleti céljai, például:
    • szolgáltatásaink nyújtása, valamint szolgáltatásaink sértelenségének és biztonságának védelme;
    • a webhelyeink által nyújtott felhasználói élmény javítása jobb hozzáférhetőség, felhasználóbarátabb működés és az Ön számára relevánsabb tartalmak létrehozása révén;
    • a tagok kéréseinek teljesítése;
    • használati feltételeink, tagságra vonatkozó feltételeink és jogaink érvényesítése; és
    • információk és online hirdetések biztosítása az Ön számára termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és rendkívüli ajánlatainkkal kapcsolatban.

A vonatkozó törvények értelmében Önnek jogában áll tiltakozni személyes adatai bizonyos célú használata ellen; de ebben az esetben elképzelhető, hogy nem tudja teljes mértékben kiaknázni a termékeinkben és szolgáltatásainkban rejlő előnyöket.

  • Az Ön alábbiakhoz adott hozzájárulása alapján:
    • dedikált szolgáltatások, például információs csomagok fogadása;
    • kapcsolatfelvétel Herbalife-taggal a tagsággal kapcsolatos bevezető tájékoztatáshoz vagy rendezvényeken és vagy kihívásokban való részvételhez;
    • az Ön e-mail-címének vagy telefonszámának felhasználása Herbalife-termékek és -szolgáltatások, valamint kapcsolódó termékek és szolgáltatások marketingjéhez; és
    • bizonyos cookie-k és hasonló technológiák törvényben előírt módon való használata.

Hozzájárulását bármikor visszavonhatja az alábbi e-mail-címre küldött értesítéssel, a hirdetésekről e-mailben vagy SMS-ben való leiratkozással, vagy böngészője adatvédelmi beállításainak alábbi módon történő megváltoztatásával. Hozzájárulása visszavonása esetén elképzelhető, hogy nem tudja teljes mértékben hasznosítani termékeinket és szolgáltatásainkat.

Milyen adatokat gyűjthetnek a Webhelyek?

A Herbalife-nál szeretnénk a lehető legteljesebb ellenőrzési lehetőséget nyújtani Önnek személyes adataira vonatkozóan.  Általánosságban Ön felkeresheti úgy a Webhelyeinket, hogy nem árulja el személyazonosságát, és semmilyen információt nem közöl magáról. A csatlakozás létrehozása és webhelyünk megjelenítése érdekében azonban gyűjtjük az olyan technikai információkat, mint például az IP-cím és a böngészőjére vonatkozó információk. Adatokat gyűjthetünk például a webhelyünkön követett útvonaláról, és rögzíthetjük az Ön által választott beállításokat. Ez gyakori, standard eljárás bármely internetes webhely esetében.  Az így gyűjtött adatok nem azonosítják Önt közvetlenül, de hasznosak lehetnek számunkra marketingcélokra és az általunk kínált szolgáltatások továbbfejlesztésére.

Előfordulhat azonban, hogy közvetlenül gyűjtünk adatokat Önről (pl. a nevét és a címét); például amikor űrlapot tölt ki a Herbalife termékeivel vagy a Herbalife-tagsággal kapcsolatos tájékoztatás kéréséhez, taggal való kapcsolatfelvételhez vagy kihívásban, illetve sorsoláson való részvételhez. Ilyen esetben kérésre további tájékoztatást és választási lehetőségeket biztosíthatunk személyes adatai szándékolt felhasználásáról. Kommunikációs beállításait is gyűjtjük, például azt, hogy kíván-e üzleti jellegű e-maileket kapni.

Regisztrált tagok esetén a Herbalife adatokat gyűjt az online vásárolt termékekkel, valamint a tagok által a Webhelyekre önként feltöltött információkkal (pl. leadek, marketingtevékenység) kapcsolatban.

További adatokhoz juthatunk Önről nyilvános és üzletileg elérhető forrásokból és más külső felektől. Ha külső szolgáltatásokat (pl. Facebookot, Google-t vagy Twittert) használ a Webhelyeken keresztül a Webhelyekre való bejelentkezéshez vagy a Webhelyeken szerzett élményekre vonatkozó információ megosztásához, az ilyen külső szolgáltatásokból is adatokat gyűjthetünk.

A Webhelyek tartalmának illetve funkcionalitásának egy részét külső felek – például Facebook és Twitter beépülő modulok – biztosítják. Az ilyen külső felek kapnak bizonyos információt a webhely Ön általi használatáról, többek között cookie-k és hasonló technológiák használatán keresztül (lásd alább a cookie-król szóló részt). A külső felek adatfelhasználási gyakorlatának megismeréséhez keresse fel webhelyeiket.

Hogyan gyűjti és tárolja a Herbalife ezeket az adatokat?

A Herbalife központi adattárban tárolja a személyes adatokat, az Önről birtokunkban lévő esetleges egyéb információkkal együtt.  Így el tudjuk kerülni a duplikációkat, jobban kézben tudjuk tartani az adatforrásainkat, és jobb szolgáltatást tudunk nyújtani Önnek.   Az adatokat a fent említett célokra, az Ön beállításaival összhangban használjuk fel.

Mennyi ideig tárolja a Herbalife ezeket az adatokat?

Addig tároljuk az adatokat, amíg ez az adatgyűjtés célja szempontjából szükséges, vagy ameddig ezt számunkra törvény írja elő – attól függően, hogy melyik a hosszabb időtartam. A személyes adatok Herbalife általi tárolásának időtartama attól függ, milyen célra használjuk fel az adatokat.

A Herbalife az adatokat fizikai és műszaki intézkedések kombinációjával védett, biztonságos környezetben tárolja.  Ezek az adatok nyilvánosan nem hozzáférhetőek, kivéve az Ön által a Webhelyek és külső platformok nyilvános közösségeiben és fórumain önként közzétett adatokat.

  • Ha szeretné megtudni, hogyan módosíthatja vagy frissítheti az Önről tárolt adatokat, olvassa el az alábbi kérdésre adott válaszunkat: „Milyen jogaim vannak személyes adataimmal kapcsolatban?”

Kivel osztja meg a Herbalife a személyes adataimat?

A Herbalife az alábbi felekkel osztja meg a releváns személyes adatokat:

  • leányvállalatok vagy társult vállalatok és ezek kereskedői, megbízottai és engedélyesei;
  • a Herbalife-nak dolgozó szolgáltatók, például olyan vállalatok, amelyek segítséget nyújtanak számunkra webhelyünk fejlesztésében, biztonságának megőrzésében és hirdetéseink relevánsabbá tételében;
  • olyan vállalatok, amelyekkel a Herbalife közvetlenül vagy közvetve szolgáltatási együttműködést folytatott az Ön érdekében, például rendelésteljesítés, csomagszállítás, e-mailhez kapcsolódó adminisztráció, bankkártyás fizetésfeldolgozás és ügyfélszolgálati tevékenység céljából;
  • Kiválasztott Herbalife-tagok, ideértve az Ön fölé rendelt tagokat (például a jelentési útvonalban);
  • egyéb olyan felek, amelyek esetében erre törvényi kötelezettség, idézésnek való elégtétel, jogi eljárás vagy hasonló jogi vagy bírósági folyamat vagy választottbírósági eljárás miatt szükség van, ideértve a jogosult külső auditorok vagy hivatalos hatóságok felé történő adatközlést vagy visszaélések kivizsgálását vagy megelőzését célzó adatszolgáltatást; és
  • vállalati tranzakcióban, például fúzióban, felvásárlásban vagy csődeljárásban érintett egyéb felek.

Hol történik a személyes adatok tárolása?

A Herbalife a világ számos országában működik. A földrajzilag egységes szolgáltatásnyújtás érdekében egyes webhelyfunkciókat egyetlen központi helyszínről üzemeltetünk. Ez jelenleg az Egyesült Államokban található. Ezenkívül az Ön fölé rendelt tagok az USA-ban és más országokban is működhetnek. Nem létezik olyan egységes adatbiztonsági törvénycsomag, amely Európát, az Egyesült Államokat és a világ többi részét is lefedné. Az európai törvények megkövetelik, hogy a Herbalife intézkedéseket tegyen az Ön adatai védelmére, amikor azokat Európán kívüli térségekbe továbbítja. Ilyen intézkedések az alábbiak:

  • a Herbalife általános szerződéses feltételeket alkalmaz a világ más tájain működő, egyéb Herbalife szervezetek részére végrehajtott nemzetközi adattovábbításra;
  • a szolgáltatók felé végrehajtott nemzetközi adattovábbításra alkalmazott védelem az adott szolgáltatótól és működési helyétől függ, és beletartozik a törvényben előírtaknak megfelelő, adatvédelmi feltételeket tartalmazó megállapodások kötése;
  • az Ön fölé rendelt tagok felé végrehajtott esetleges nemzetközi adattovábbítás esetén a Herbalife a tagi megállapodást érvényesíti.

Milyen kötelezettséget vállal a Herbalife a gyermekek személyes adatainak védelmére vonatkozóan?

A gyermekek személyes adatainak védelme fontos kérdés. A Herbalife bizonyos esetekben gyűjtheti kiskorúak személyes adatait. A Herbalife ilyenkor a vonatkozó törvényekben előírtak szerint megszerzi a kiskorú szülőjének vagy törvényes gyámjának hozzájárulását.

Mik azok a cookie-k?

A cookie olyan, csak szövegből álló információsor, amelyet a webhely az Ön számítógépének merevlemezére, a böngésző cookie-fájljába továbbít annak érdekében, hogy a webhely megjegyezze, ki Ön. A cookie-k segítségével a webhely gyorsabban az Ön érdeklődéséhez tudja igazítani a tartalmat. Egyes cookie-k lehetővé teszik, hogy újra létrehozzuk és lejátsszuk a felhasználók Webhelyeinken végrehajtott munkameneteit. A nagyobb webhelyek többsége használ cookie-kat.

A cookie jellemzően tartalmazza annak a tartománynak a nevét, ahonnan a cookie származik; a cookie „élettartamát”; és egy általában véletlenszerűen generált egyedi számértéket.

Miért használunk cookie-kat?

A Herbalife több célra, többféle cookie-t használ, amelyek segítenek megóvni, feldolgozni és javítani a felhasználói élményt. A cookie-k némelyike ideiglenes, és törlésre kerül böngészőjéből, amint elhagyja az oldalt. Egyes cookie-k sokkal tovább a böngészőben maradnak (a tényleges időtartam a cookie élettartamától függ). Harmadik fél is kézbesíthet cookie-kat a Webhelyeken keresztül a célok eléréséhez. A cookie-k típusai többek közt az alábbiak:

Teljesítmény cookie-k
Ezeket a következő célokra használjuk:

  • segítenek irányítani a forgalmat kiszolgálók között;
  • segítenek megérteni, milyen gyorsan töltődnek be az egyes funkciók a felhasználóknál;
  • segítenek azonosítani és elhárítani a felhasználói élménnyel kapcsolatos problémákat, és javítani a webhely működését;
  • segítenek a tagok kérdéseinek megválaszolásában, és biztosítani a megfelelést a tagi szabályzatunknak; és
  • segítenek megszámlálni oldalunk felhasználóit.

Beállítás cookie-k
Ezeket a következő célokra használjuk:

  • lehetővé teszik a weboldal funkcióinak kibővítését és a személyre szabást;
  • lehetővé teszik, hogy a Webhelyek emlékezzenek az oldal viselkedését vagy megjelenését befolyásoló változásokra;
  • információkat hordoznak oldalakon keresztül, használatukkal elkerülhető, hogy ismételten meg kelljen adni egyes információkat; és
  • lehetővé teszi, hogy Ön hozzáférjen a munkamenet során tárolt információkhoz.

Analitikai cookie-k
Ezeket a következő célokra használjuk:

  • ömlesztett statisztikák gyűjtése, amelyek által javíthatjuk weboldalunk felépítését;
  • segít jobban megérteni, hogy a felhasználók miként lépnek interakcióba a webhely és az alkalmazások egyes tulajdonságaival;
  • segít meghatározni, hogy mely termékek a leginkább relevánsak.

Biztonsági és hitelesítési cookie-k

Ezeket a következő célokra használjuk:

  • felhasználók hitelesítése, és a hitelesítő adatok illetéktelen használatának megelőzése;
  • felhasználói adatok megóvása illetéktelen felektől;
  • a bevásárlókosár vagy a tranzakciók biztonságossá tétele; és
  • az irányelveinket sértő tevékenység megelőzése.

Célzó és hirdetési cookie-k
Ezeket a következő célokra használjuk:

  • segítenek személyre szabni a tartalmakat vagy hirdetéseket, hogy az Ön érdeklődési köréhez igazodjanak, vagy elkerülni, hogy sokszor egymás után ugyanazok a hirdetések jelenjenek meg;
  • segítenek mérni a marketingkampányok teljesítményét; és
  • betekintést engednek abba, miként használják az emberek a termékeinket.

Webjelző
Bizonyos Weboldalaink tartalmazhatnak elektronikus képeket, más néven webjelzőket (vagy tiszta GIF-et), amelyek segítségével megszámlálhatjuk, hányan látogatták ezen oldalakat. A webjelzők csak korlátozott mennyiségű információt gyűjtenek, többek között egy cookie-számot; az oldal megtekintésének dátumát és idejét; valamint az oldal leírását, ahol a webjelölő található. Harmadik fél által elhelyezett hirdetési webjelzőket is használhatunk. Ezek a webjelzők segítenek egy adott kampány hatékonyságának mérésében.

Hogyan engedélyezhetem vagy tilthatom le a cookie-kat?

Kiadtunk egy cookie-beállítási központot, ahol elfogadhatja vagy letilthatja a Webhelyeinken használt cookie-kat. Ne feledje, hogy bizonyos cookie-k Szükségesek a Webhelyeink működéséhez, biztonságához vagy a céljaiknak való megfeleléshez, ezért az ilyen cookie-kat nem lehet a beállítási központban kikapcsolni. A cookie-beállítási központot itt találja: preferenciaközpont oldalunkon

Ezen felül lehetősége van a böngésző beállításainak módosításával is elfogadni vagy letiltani a cookie-kat. Azonban, ha egyes cookie-kat letilt, nem fogja tudni használni az oldalunk összes interaktív funkcióját. Ha szeretné, hogy értesítést kapjon, mielőtt elfogadja, hogy egy cookie-t elhelyezünk a merevlemezén, kövesse az alábbi útmutatásokat:

Cookie-k törlése
A böngészője cookie-mappájába telepített cookie-kat egyszerűen törölheti. Ha például a Microsoft Windows Explorert használja:

Nyissa meg a „Windows Explorert”
Kattintson az eszköztárban a „Keresés” (Search) gombra
Írja be a „cookie” szót a „Mappák és Fájlok” (Folders and Files) keresőmezőjébe
Válassza a „Sajátgép” (My Computer) lehetőséget a „Keresés helye” (Look In) mezőben
Kattintson a „Keresés most” (Search Now) pontra
Kattintson kétszer a megtalált mappákra
Válassza ki bármelyik cookie-fájlt
Kattintson a billentyűzeten a „Törlés” (Delete) gombra

Ha nem Microsoft Windows Explorert használ, a Súgó funkcióban a „cookie-k” lehetőségre kattintva tájékozódhat arról, hogyan keresheti meg a cookie-mappát.

Milyen jogaim vannak személyes adataimmal kapcsolatban?

A vonatkozó törvényektől függően Önnek különböző jogai lehetnek a személyes adataival kapcsolatban, például hozzáférési jog, helyesbítési jog, a személyes adatok kezelésének (azon belül közvetlen üzletszerzési célú kezelésének) korlátozására vagy az azzal szembeni tiltakozásra való jog, a más adatkezelőhöz való hordozhatóságra való jog, adattörlési jog. Egyes Webhelyeink lehetővé teszik személyes adatai ellenőrzését és frissítését vagy a szolgáltatásban való tagi státusának törlését. Ahol ez a funkció nem elérhető, vagy ha segítségre van szüksége a személyes adatokkal kapcsolatos egyéb jogok vonatkozásában, vegye fel a kapcsolatot a Herbalife helyi tagi szolgáltató irodájával vagy velünk a https://privacyportal.onetrust.com/webform/46601746-6006-4c21-88ec-15dfa5b7dcdc/349bb89d-7008-46f7-b765-717966e11235 címen.

Felhívjuk figyelmét, hogy ezekre a jogokra törvényben foglalt korlátozások érvényesek.

Ha nem szeretne e-mailben vagy SMS-ben hirdetéseket kapni, lehetőséget fogunk biztosítani az Önnek küldött kommunikációban a leiratkozásra.

Ha további kérdései vannak jelen szabályzattal és gyakorlatunkkal kapcsolatban, vagy panasszal szeretne élni személyes adatai Herbalife általi felhasználásával kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségen:

Adatvédelmi tisztviselő – EMEA-régió
Herbalife Finance and Operations Service Centre
Puszkarska 7H, 30-644 Kraków, Lengyelország
privacy@herbalife.com

Amennyiben az Európai Unión belüli felhasználóknak és tagoknak olyan aggályaik vannak személyes adataik Herbalife általi gyűjtése és felhasználása miatt, amelyeket a Herbalife nem tud a megelégedésükre eloszlatni, jogukban áll panaszt benyújtani a joghatóságuk szerinti illetékes felügyeleti hatósághoz.

Mi a helyzet az internetes és webhelybiztonsággal?

Az internet nem biztonságos rendszer, és Önnek mindig kellő elővigyázatossággal kell eljárnia az online közzétett adatokkal kapcsolatban. A Herbalife webhelyei által gyűjtött személyes adatokat a nyilvánosság számára nem elérhető, biztonságos működési környezetekben tároljuk.  Szükség esetén a tranzakció végrehajtása előtt megfelelő, biztonságos technológiával titkosítjuk a személyes adatokat.

Megváltozathatja a Herbalife jelen webhely-szabályzatot?

A személyes adatok védelmére vonatkozó törvények, irányelvek és esetjog folyamatosan változik. A Herbalife ezért fenntartja a jogot, hogy időről-időre módosítsa jelen szabályzatot. Javasoljuk, hogy időnként keresse fel webhelyünket, és tájékozódjon a szabályzat legfrissebb verziójáról.

Hogyan tudom megállapítani, ki kezeli az adataimat a Herbalife-nál?

Azt, hogy melyik Herbalife vállalat az Ön személyes adatainak kezelője, az alábbi táblázat segítségével, lakhelyének országa alapján állapíthatja meg.

Örményország

105064, Moszkva, Zemlyanoy val utca, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 („Herbalife Russia”)

Ausztria

HERBALIFE INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GmbH, Gräfenhäuser Straße 85., D-64293 Darmstadt, Germany

Azerbajdzsán

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 („Herbalife Russia”)

Belorusszia

Herbalife Bela LLC, Bldg.29-91А, Prityckogo str., Minsk, 220092, Belarus

Belgium

HERBALIFE INTERNATIONAL BELGIUM S.A./N.V., Drukpersstraat 4. B-1000 BRUSSEL – Belgium

Bosznia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia („Herbalife Croatia”)

Bulgária

Herbalife Polska Sp. z o.o. Janki ul. Falencka 1B, 05-090 Raszyn („Herbalife Polska”)

Horvátország

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia („Herbalife Croatia”)

Ciprus

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A. 110 Pentelis Street, Marousi, 15126 Athens, Greece („Herbalife Greece”)

Cseh Köztársaság

HERBALIFE CZECH REPUBLIC s.r.o., Identification No. (IČO): 028 55 089, Karolinská 661/4, Karlín, 186 00 Praha 8, Czech Republic („Herbalife Czech”)

Dánia

Herbalife Denmark ApS, Hovedvagtsgade 6

1103 København K

Észtország

LLC „Herbalife International RS” | Russia, 129110, Moscow, Prospect Mira, 33/1. („Herbalife”)

Finnország

Herbalife International Finland OY (PL 211, 00131 Helsinki, Finland

Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Franciaország

HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A. , 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX

Francia Polinézia

HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A. , 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX

Grúzia

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7

Németország

Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Straße 85, 64293 Darmstadt, Germany

Ghána

Herbalife of Ghana Ltd., SK DTD127b, Tema, Motorway, Industrial Area Spintex Road, Accra, Ghana

Görögország

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A., 110 Pentelis, 151 26 Marousi, Athens, Greece

Magyarország

Herbalife Magyarország Kft., 1097 Budapest, Gubacsi út 6., „B” épület

Izland

Herbalife (U.K.), Limited., The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB

Írország

Herbalife (U.K.) Limited, The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB81HB, United Kingdom

Izrael

HERBALIEF INT’L OF ISRAEL (1990) LTD., 46 Derech Hamakabim St, Industrial Zone, Rishon, Letzion 75359, Izrael

Olaszország

Herbalife Italia S.p.A., Viale Citta’ d’Europa 819, 00144 Roma, Italia

Kazahsztán

LLC Herbalife Kazakhstan, 241 Mukanov Ave., 050008 Almaty city, Republic of Kazakhstan

Kirgizisztán

LLC Herbalife Kazakhstan, 050008, Kazakhstan, Almaty, Mukanova st. 241. („Herbalife”)

Lettország

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 („Herbalife Russia”)

Libanon

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A. 110 Pentelis Street, Marousi, 15126 Athens, Greece („Herbalife Greece”)

Litvánia

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 („Herbalife Russia”)

Macedónia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zágreb, Horvátország („Herbalife Croatia”)

Málta

Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, The Netherlands

Moldova

I.C.S Herbalife MA SRL , С/f: 1012600022785, Str. Ismail, 81/1, Business Centre “Panorama”, et. 2, MD-2001, Chişinău, Republica Moldova

Mongólia

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 („Herbalife Russia”)

Hollandia

Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, The Netherlands

Norvégia

Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Lengyelország

HERBALIFE POLSKA Sp. z o.o., Janki, ul. Falencka 1B, 05-090, Raszyn, Polska

Portugália

HERBALIFE INTERNATIONAL S.A., Av. Infante D. Henrique, 347 Lisboa, 1800-218, PORTUGAL

Románia

Herbalife RO SRL, Str.Arhitect Louis Blanc nr. 1, etajul 7, Sector 1, cod postal 011751, Bucuresti, Romania

Ororszország

105064, Moscow, Zemlyanoy val street, house 9, floor 12, premises I, room 1, 3-7 („Herbalife Russia”)

Szerbia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Croatia („Herbalife Croatia”)

Szlovákia

Herbalife Slovakia s.r.o., ID No: 47 742 445, Karadžičova 8/A, 821 08 Bratislava, Slovak Republic („Herbalife Slovakia”)

Szlovénia

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zágreb, Horvátország („Herbalife Croatia”)

Dél-Afrika (ideértve Botswanát, Lesothót, Namíbiát és Swaziföldet)

Herbalife International South Africa, Ltd., Ground Floor, Building 32, Woodlands Office Park, Woodlands Drive, Woodmead, Gauteng, 2191, South Africa

Spanyolország

Herbalife International de España S.A.

C/ Arequipa, 1, 28043 Madrid

Svédország

Herbalife Sweden AB, Box 556,101 31 Stockholm, Sweden

Herbalife Norway  Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Svájc

Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Strasse 85, 64293 Darmstadt, Germany

Törökország

HERBALIFE INTERNATIONAL ÜRÜNLERİ TİCARET LTD. ŞTİ., Büyükhanlı Plaza, Küçükbakkalköy Mah. Defne Sok., N3 Ataşehir, 34752, İstanbul/Türkiye

Ukrajna

Herbalife Ukraine LLC,  01103, Kyiv, 26 Kikvidze str, Ukrajna

Egyesült Királyság

HERBALIFE (U.K.) LIMITED. The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB. United Kingdom

Zambia

Herbalife Zambia Ltd., Shop no. 5, Farmers House, Central Park, Cairo Road, Lusaka, Zambia

Ezenkívül a Herbalife Europe Ltd. bizonyos személyes adatok kezelője korlátozott számú harmadik fél szolgáltatóival történő megbízások esetén, és a Herbalife Europe Ltd. kinevezte a Herbalife International Luxembourg S.à.r.l. mint képviselője az Európai Unióban. Vegye fel a kapcsolatot a Herbalife International Luxembourg S.à.r.l. írásban a 16-ra, Avenue de la Gare L-1610 Luxembourg, vagy a privacy@herbalife.com.

hu-HU | 2021. 06. 25. 6:20:19 | zuswpwssb000002 | MyHL | 2021. 06. 25. 15:20:19 | 1.21.0621.06