Konfidencialumo politika

Paskutinės redakcijos data: 2023 m. kovo 1 d.

„Herbalife“, jos susijusioms įmonėms ir kontroliuojamosioms įmonėms (toliau – mes, mums, mūsų) rūpi jūsų privatumo klausimai. Ši privatumo politika dažnai užduodamų klausimų forma informuoja apie tai, kaip „Herbalife“ naudoja jūsų asmens duomenis ir kokias turite su asmens duomenimis susijusias teises. Jei turite papildomų klausimų dėl šios politikos, galite kreiptis į mus el. paštu privacy@herbalife.com.

Atkreipkite dėmesį, kad ši politika taikoma tik „Herbalife“ interneto svetainėms ir programėlėms (toliau – svetainės), kuriose pateikiama nuoroda į šią politiką.

Savo asmens duomenų „Herbalife“ valdytoją galite nustatyti pagal gyvenamąją šalį, naudodamiesi šios politikos pabaigoje pateikta lentele. Jūsų asmens duomenų valdytojas nustato jūsų asmens duomenų tvarkymo tikslus ir priemones.

Taip pat nepamirškite, kad „Herbalife“ produktai parduodami tik per mūsų nepriklausomus narius (toliau – nariai), kurie yra jūsų pateiktų asmens duomenų valdytojai. Siekdami suprasti, kaip nariai tvarko jūsų asmens duomenis, turėtumėte su jais susisiekti tiesiogiai.

Dažnai užduodami klausimai (DUK)

  • Kokiais tikslais „Herbalife“ renka asmens duomenis?
  • Kokius asmens duomenis renka „Herbalife“?
  • Kaip „Herbalife“ saugo asmens duomenis?
  • Kiek laiko „Herbalife“ saugo asmens duomenis?
  • Su kuo „Herbalife“ dalijasi asmens duomenimis?
  • Kaip „Herbalife“ perduoda asmens duomenis?
  • Kaip „Herbalife“ užtikrina vaikų privatumo apsaugą?
  • Slapukai – kas tai?
  • Kokias turiu su asmens duomenimis susijusias teises?
  • Kaip užtikrinamas duomenų saugumas?
  • Ar „Herbalife“ gali keisti šią politiką?
  • Kas vyksta spaudžiant nuorodas į trečiųjų šalių paslaugas?
  • Kaip galiu susisiekti su savo „Herbalife“ asmens duomenų valdytoju?

Kokiais tikslais „Herbalife“ renka asmens duomenis?

Jei mus su jumis sieja sutartiniai santykiai, jūsų asmens duomenis tvarkome siekdami vykdyti su jumis sudarytą sutartį, tiekti mūsų produktus ir teikti paslaugas bei valdyti mūsų santykius, be to:

  • parengti narystės sutartį ir ją su jumis sudaryti; asmens duomenis teikiate savanorišku pagrindu, tačiau tai yra būtina siekiant sudaryti sutartį;
  • vykdyti narystės sutartį, taip pat apskaičiuoti jūsų ir kitų narių pajamas, spręsti jūsų užklausas, saugoti ir teikti informaciją apie aukštesnės ir žemesnės grandžių narius (pvz., teikti linijos ataskaitas);
  • tvarkyti produktų užsakymus, buhalterinę apskaitą, vykdyti sąskaitų teikimo ir informacijos rinkimo veiklą;
  • pristatyti ir priimti produktus bei tvarkyti sutartis ir garantijas;
  • mokėjimo tikslais.

Taip pat tvarkome jūsų asmens duomenis siekdami vykdyti savo teisinius įsipareigojimus, visų pirma:

  • apskaitos ir mokesčių tikslais; 
  • kai reikia vykdyti produktų atšaukimo veiklą; ir
  • kai reikia atsakyti į iš kompetentingų viešųjų institucijų ir teisinių institucijų gautus informacijos prašymus.

Tvarkome jūsų svetainėse pateiktus asmens duomenis šiais teisėtais verslo vykdymo tikslais, t. y. siekdami: 

  • sukurti ir tvarkyti jūsų internetinę paskyrą (pvz., jūsų paskyrą „MyHerbalife“);
  • bendrauti su jumis internetinės paskyros klausimais, taip pat siųsti operacijų informaciją apie paskyros funkcijas, saugumą ir patobulinimus;
  • tiekti mūsų produktus ir teikti paslaugas bei užtikrinti paslaugų vientisumą ir saugą;
  • prižiūrėti mūsų interneto svetaines ir skaitmenines platformas;
  • vykdyti techninę trikčių šalinimo veiklą, duomenų saugumo užtikrinimo veiklą ir susijusius ataskaitų teikimo ir analizės veiksmus;
  • vykdyti narių verslo valdymo veiklą ir suteikti nariams priemonių jų nepriklausomam verslui valdyti;
  • remti narių verslą, taip pat su linijų atskaitomis, įžvalgomis ir statistiniais duomenimis bei tikslų siekimu susijusią veiklą, dalijantis asmenine informacija, kurią gauname apie jus ir jūsų klientus, su atrinktais nariais, įskaitant aukštesnės grandies narius;
  • pagerinti svetainių naudotojų patirtį, užtikrindami, kad svetainės taptų lengviau prieinamos ir lengviau naudojamos, taip pat jums aktualesniam turiniui sukurti;
  • administruoti ir tobulinti mūsų narių apdovanojimų programą, taip pat vertinant ir numatant atitiktį reikalavimams ir tinkamumą gauti su statusu susijusius komisinius, premijas ar nuolaidas remiantis algoritmu grindžiama analize, mokymais grindžiamu ir prognozuojamuoju modeliavimu; teisinį poveikį ar kitą lygiavertį poveikį duomenų subjektams turintys sprendimai nėra priimami remiantis tik automatizuotu duomenų tvarkymu, įskaitant profiliavimą;
  • užtikrinti viešą pripažinimą, apdovanojimus ir (arba) švęsti pasiekimus ir (arba) pažangą įgyvendinant „Herbalife“ pardavimų ir rinkodaros planą, be kita ko, tokiais kanalais kaip socialinė žiniasklaida, mūsų svetainės ar per įmonės renginius;
  • teikti nariams algoritmu grindžiamas produktų rekomendacijas; 
  • spręsti narių skundus, su jumis bendrauti, siūlyti pagalbą ir spręsti su mūsų produktais ir paslaugomis susijusias pretenzijas;
  • valdyti, vertinti ir tobulinti mūsų produktus ir paslaugas (taip pat administruoti svetaines; kurti naujus produktus ir paslaugas; gerinti, tobulinti ir analizuoti mūsų produktus ir paslaugas, valdyti mūsų komunikaciją; analizuoti mūsų klientų bazę ir svetaines; vykdyti duomenų analitiką);
  • vykdyti rinkos tyrimus ir apklausas, reklamuoti ir tiekti rinkai mūsų produktus ir teikti paslaugas bei analizuoti reklamos ir rinkodaros veiksmingumą;
  • rengti rinkos tyrimų ataskaitas ir analizes, suprasti „Herbalife“ verslo programų efektyvumą, analizuoti ir teikti ataskaitas apie mūsų narių veiklą ir perspektyvas bei remti įmonės bei jos verslo plėtrą;
  • patvirtinti tapatybę, registruoti valdymo ir ataskaitų teikimo veiklą, taip pat analizuoti su tuo pačiu nariu susijusias „Herbalife“ paskyras ir profilius;
  • išlaikyti ir didinti mūsų svetainių, produktų ir paslaugų saugą ir saugumą bei užkirsti kelią netinkamam jų naudojimui;
  • vykdyti grėsmių valdymo veiklą ir susijusią stebėsenos, ataskaitų teikimo ir analizės veiklą siekiant nustatyti „Herbalife“ tinklams, sistemoms, programėlėms ir duomenų bazėms kylančias grėsmes ir užkirsti joms kelią;
  • saugoti ir tvarkyti verslo dokumentus ir vykdyti informacinių technologijų veiklą, įskaitant duomenų saugojimą;
  • naudotis mūsų teisėmis ir taisomosiomis priemonėmis bei gintis teisinių pretenzijų atveju;
  • apsaugoti nuo sukčiavimo ir kitos nusikalstamos veikos, pretenzijų ir kitų įsipareigojimų, juos nustatyti ir išvengti jų atsiradimo;
  • apsaugoti „Herbalife“ interesus, susijusius su rinkodaros planu, inventoriumi ir su premijomis susijusiomis procedūromis, įskaitant pardavimų audito veiklą, vykdomą, pavyzdžiui, susisiekiant su ribotu narių mažmeninės prekybos klientų skaičiumi siekiant patvirtinti pardavimą;
  • užtikrinti mūsų naudojimo sąlygų, narių taisyklių ir mūsų teisių vykdymą, įskaitant skundų ir kitų užklausų sprendimą bei tyrimą;
  • kiek leidžiama pagal taikytinus įstatymus, teikti jums informaciją ir internetu reklamuoti mūsų produktus, paslaugas ir ypatingus pasiūlymus.

Asmens duomenis naudojame šiais tikslais, kadangi turime teisėtą verslo interesą vykdyti savo verslo veiklą ir teikti paslaugas mūsų nariams ir jų klientams.  Imamės pagrįstų priemonių užtikrinti, kad mūsų interesai būtų suderinti su jūsų interesais, teisėmis ir laisvėmis, kurias mielai paaiškinsime jums paprašius. Turite teisę prieštarauti tam tikram asmens duomenų naudojimui pagal taikytinus įstatymus, tačiau tokiu atveju gali būti apribotos jūsų galimybės naudotis mūsų produktais ir paslaugomis.

Jei to reikalauja galiojantys įstatymai, jūsų sutikimą gausime toliau nurodytais tikslais:

  • kad galėtumėte gauti specialias paslaugas, tokias kaip informacijos paketai apie mūsų produktus ir paslaugas, pristatymus, pasiūlymus ir akcijas;
  • kad galėtumėte susisiekti su „Herbalife“ nariu siekdami gauti informacijos apie tai, kaip iš jų įsigyti „Herbalife“ produktų ar tapti nariais;
  • kad galėtumėte dalyvauti renginiuose, apklausose ir konkursuose; 
  • siekiant naudoti jūsų asmens duomenis „Herbalife“ produktų ir paslaugų rinkodaros tikslais, įskaitant rinkodaros veiklą socialinėje žiniasklaidoje;
  • siekiant naudoti tam tikrus slapukus ar panašias technologijas, kurių reikalaujama pagal įstatymus.

Savo sutikimą galite bet kuriuo metu atšaukti informuodami mus toliau pateiktu el. pašto adresu, atsisakydami reklamų el. paštu ar SMS žinute arba pakeisdami savo naršyklės privatumo nustatymus, kaip nurodyta toliau. Jei atšauksite savo sutikimą, gali būti apribotos jūsų galimybės visapusiškai naudotis mūsų produktais ir paslaugomis.

Taip pat galime naudoti asmens duomenis kitais būdais, apie kuriuos specialiai informuosime rinkdami duomenis. 

Kokius asmens duomenis renka „Herbalife“?

Renkame toliau nurodytų rūšių asmens duomenis:

  • kontaktinę informaciją, tokią kaip jūsų vardas ir pavardė, telefono numeris, pašto ir el. pašto adresai;
  • vartotojų kuriamą turinį, susijusį su produktais, kuriems teikiama pirmenybė, komentarais, klausimais ir atsakymais;
  • jei esate narys, taip pat renkame tokius duomenis kaip jūsų įmonės pavadinimas (jei yra), šalis, darbo vieta, sąskaitų teikimo ir mokėjimų informacija bei kita informacija, kurios reikia jūsų narystei „Herbalife“ užtikrinti ir informacijai apie mūsų produktus ir paslaugas teikti;
  • kitą informaciją, kurią nuspręsite pateikti, pavyzdžiui, naudodamiesi mūsų funkcija „Susisiekite su mumis“ ar kita mūsų svetainėse galima forma.

Nors asmens duomenis mums teikiate savanorišku pagrindu, tam tikrų asmens duomenų reikia tam, kad galėtume jums tiekti atitinkamus produktus ir teikti atitinkamas paslaugas. Jei nuspręsite nesuteikti reikalingos informacijos, gali būti, kad negalėsime jums tiekti tam tikrų produktų ir teikti tam tikrų paslaugų.

Be to, asmens duomenys, kuriuos nurodote tiesiogiai mums, bus akivaizdūs iš konteksto, kuriame tokie duomenys nurodomi. Pavyzdžiui, kai užpildote formą, norėdami pasiteirauti informacijos apie „Herbalife“ produktus arba „Herbalife“ narystę, susisiekti su nariu ar dalyvauti konkurse arba žaidime, turėsite nurodyti savo vardą ir pavardę, kontaktinius duomenis ir kitą informaciją, kurios prašoma formoje. Pavyzdžiui, atsakydami į sveikatingumo profilio anketos klausimus galite savanoriškai pateikti sveikatos ir sveikatingumo informaciją, įskaitant fizines charakteristikas ar aprašymus, ir kitus su jūsų organizmu, mityba, veikla ar fiziologija susijusius duomenis. Tais atvejais galime suteikti papildomos informacijos ir pasirinkimų, susijusių su tuo, kaip ketiname naudoti asmens duomenis (jei reikia). Jei užsiregistruosite mūsų svetainėse norėdami naudotis atitinkama funkcija, pateiksite savo vardą ir pavardę bei kontaktinę informaciją ir kitą informaciją, reikalingą siekiant naudotis ta funkcija. Kiekvienoje mūsų svetainėse esančioje formoje reikalaujama ir renkama skirtinga informacija. Informacija, kurią formoje pateikti privaloma, žymima žvaigždute (*). Laukeliuose, kuriuose neprivaloma pateikti informacijos, galite nurodyti papildomą informaciją. Be to, renkame jūsų ryšio palaikymo nuostatas, pvz., ar norite gauti mūsų elektroninius rinkodaros pranešimus. 

Registruotų narių atveju, „Herbalife“ renka duomenis apie jūsų internetu įsigytus produktus, jų kiekius ir pardavimų statistiką, narių komisinius, premijas ar nuolaidas, lygmenis, renginių lankomumą, banko informaciją, tiek, kiek tai būtina laikantis su mokesčiais ir apskaita susijusių įstatymų nuostatų, ir duomenis, kuriuos nariai savanoriškai kelia į svetaines, pavyzdžiui, informaciją apie jų galimus klientus ir rinkodaros priemones. 

Galime gauti papildomos informacijos apie jus iš viešai skelbiamų ir komercinių šaltinių ar kitų trečiųjų šalių. Jei naudodamiesi svetainėmis, prisijungdami prie svetainių ar svetainėse dalydamiesi savo patirtimi su kitais naudojatės tokiomis trečiųjų šalių paslaugomis kaip „Facebook“, „Google“ ar „Twitter“, mes renkame jūsų duomenis iš šių trečiųjų šalių paslaugų teikėjų.

Tam tikras svetainių turinys ir funkcijos teikiami per tokių trečiųjų šalių kaip „Facebook“ ir „Twitter“ įskiepius. Šios trečiosios šalys gauna tam tikrus duomenis apie jūsų naudojimąsi mūsų interneto svetaine, taip pat naudojant slapukus ir panašias technologijas (žr. toliau pateiktą dalį apie slapukus). Norėdami suprasti, kaip trečiosios šalys naudoja jūsų duomenis, žr. trečiųjų šalių interneto svetaines.

Duomenys, renkami automatizuotomis priemonėmis

Galite lankytis svetainėse nenurodydami, kas esate. Tačiau per savo svetaines renkame techninę informaciją, pavyzdžiui, jūsų įrenginio IP adresą, unikalų įrenginio identifikatorių, tinklo naršyklės charakteristikas, įrenginio charakteristikas, operacinę sistemą, kalbos nustatymus, nukreipimo URL, paspaudimų srauto duomenis, apsilankymų svetainėje datą ir laiką. Šiuos duomenis renkame siekdami užmegzti ryšį ir jums rodyti svetaines, suprasti jūsų naršymo svetainėje įpročius ir užfiksuoti jūsų parinktis. Surinkta informacija neleidžia tiesiogiai nustatyti jūsų tapatybės, tačiau ji gali būti naudinga rinkodaros tikslais ir gerinant mūsų siūlomas paslaugas.

Reklama pagal pomėgius

Mūsų svetainėje renkame duomenis apie jūsų veiklą internete, kad galėtume jums reklamuoti produktus ir paslaugas, atsižvelgdami į jūsų pomėgius. Kitose interneto svetainėse galite matyti mūsų reklamas, nes mes naudojamės trečiųjų šalių paslaugomis. Naudodamiesi šių reklamos paslaugų teikėjų paslaugomis, galime siųsti naudotojams pranešimus, parengtus atsižvelgiant į demografinius duomenis, naudotojų numanomus pomėgius ir naršymo kontekstą. Šių paslaugų teikėjai tam tikrą laiką ir keliose interneto svetainėse bei programėlėse seka jūsų veiklą internete ir renka duomenis automatinėmis priemonėmis, įskaitant slapukus, prisijungimų prie žiniatinklio serverio žurnalus, žiniatinklio indikatorius ir kitas panašias technologijas. Reklamos paslaugų teikėjai naudoja šiuos duomenis, kad jums rodytų reklamas, kurios gali būti pritaikytos pagal jūsų asmeninius pomėgius. Duomenys, kuriuos gali rinkti reklamos paslaugų teikėjai, apima duomenis apie apsilankymus interneto svetainėse, kuriose talpinami skelbimai, pavyzdžiui, duomenis apie jūsų peržiūrėtus puslapius ar reklamas bei jūsų veiksmus svetainėse ar programėlėse. Toks duomenų rinkimas vykdomas tiek mūsų svetainėse, tiek trečiųjų šalių interneto svetainėse ir programėlėse, kuriose naudojamos tokios reklamos paslaugos. Šis procesas taip pat padeda stebėti mūsų rinkodaros priemonių efektyvumą.

Trečiųjų šalių analitikos paslaugos

Savo svetainėse galime naudoti trečiųjų šalių analitikos paslaugas. Informacija, kurią gauname per savo svetaines, gali būti atskleista šių paslaugų tarnyboms arba tiesiogiai surinkta šių tarnybų.

Kaip „Herbalife“ saugo asmens duomenis?

„Herbalife“ saugo jūsų asmens duomenis centralizuotoje saugykloje, kurioje taip pat gali būti saugomi kiti jūsų duomenys, jei tokių yra. Taip išvengiame duomenų dubliavimo, geriau tvarkome informacijos išteklius ir jums teikiame geresnes paslaugas. Šiuos duomenis naudojame pirmiau išvardytais tikslais ir atsižvelgdami į jūsų pasirinkimus.

Kiek laiko „Herbalife“ saugo asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenis saugome visą santykių su jumis laikotarpį, taip pat tiek, kiek pagrįsta laikantis taikytino senaties termino, išskyrus tais atvejais, kai pagal taikomus įstatymus reikalaujama trumpesnio saugojimo laikotarpio.

Su kuo „Herbalife“ dalijasi asmens duomenimis?

Duomenimis, kuriuos gauname apie jus ir jūsų klientus, dalijamės su:

  • mūsų susijusiomis įmonėmis ir kontroliuojamosiomis įmonėmis, platintojais, atstovais ir bet kurių iš šių subjektų licencijų turėtojais;
  • paslaugų teikėjais, kurie teikia paslaugas „Herbalife“ vardu, pavyzdžiui, įmonėmis, padedančiomis mums kurti interneto svetainę bei užtikrinti jos saugumą, įmonėmis, padedančiomis mums vykdyti duomenų analitiką ir kurti aktualesnę reklamą, taip pat naudojantis algoritmu grindžiama analize;
  • kitomis įmonėmis, su kuriomis „Herbalife“ tiesiogiai arba netiesiogiai susitarė dėl jums teikiamų paslaugų, pavyzdžiui, dėl užsakymų vykdymo, pakuočių pristatymo, el. pašto administravimo, kreditinių kortelių mokėjimų apdorojimo ir klientų aptarnavimo; 
  • tam tikrais „Herbalife“ nariais, įskaitant aukštesnės grandies „Herbalife“ narius, siekiant vienintelio tikslo – remti narius plėtojant jų „Herbalife“ verslą, įskaitant duomenis, susijusius su linijos ataskaitomis, įžvalgomis ir statistika, remti juos siekiant tikslų ir naudoti duomenis rinkodaros priemonėse ir platformose;
  • kitomis šalimis, kaip reikalaujama pagal taikomus įstatymus, arba norint vykdyti teismo pranešimą, teisines procedūras ar panašų teisinį arba teisminį procesą ar arbitražą, įskaitant atskleidimą įgaliotiesiems trečiųjų šalių auditoriams ar vyriausybinėms institucijoms, arba tiriant sukčiavimą ar norint jo išvengti.

Dauguma mūsų pasaulinių paslaugų teikėjų yra įsisteigę JAV. Be to, „Herbalife“ įtraukia vietos paslaugų teikėjus šalyse, kuriose ji vykdo verslą. Reikalaujame, kad paslaugų teikėjai, su kuriais esame sudarę sutartis, tvarkytų asmens duomenis tik mūsų vardu ir įgyvendintų priemones asmens duomenų saugumui ir konfidencialumui užtikrinti. 

Be to, jūsų asmens duomenis galime atskleisti, a) kai to reikalaujama arba tai leidžiama pagal įstatymus arba teisinį procesą, pavyzdžiui, teismo sprendimu ar teisėsaugos institucijos nurodymu, b) jei manome, kad tokius duomenis būtina ar tinkama atskleisti siekiant užkirsti kelią fizinei žalai ar finansiniams nuostoliams, c) jei tai susiję su vykdomu tyrimu dėl įtariamos ar faktinės sukčiavimo arba kitos neteisėtos veikos, (d) tuo atveju, jei parduodame ar perduodame visą ar dalį savo verslo ar turto (taip pat, įmonės reorganizavimo, veiklos nutraukimo, likvidavimo, susijungimo, įsigijimo ar bankroto procedūrų atvejais).

Kaip „Herbalife“ perduoda asmens duomenis?

„Herbalife“ buveinė yra JAV. Be to, aukštesnės grandies nariai gali būti įsisteigę JAV ir kitose šalyse. Renkamus jūsų asmens duomenis galime perduoti gavėjams kitose šalyse nei šalis, kurioje asmens duomenys buvo renkami. Tose šalyse gali būti taikomi kiti įstatymai nei šalyje, kurioje iš pradžių pateikėte savo asmens duomenis. Kai perduodame jūsų asmens duomenis gavėjams kitose jurisdikcijose (pavyzdžiui, JAV), tokius asmens duomenis apsaugosime šioje politikoje nurodytais būdais.

Laikysimės visų taikytinų teisinių reikalavimų užtikrindami tinkamą apsaugą perduodant asmens duomenis duomenų gavėjams šalyse už jūsų jurisdikcijos ribų. Jei Europos Sąjunga ar kita atitinkama institucija nepripažįsta, kad šalyje, kurioje yra šie duomenų gavėjai, neužtikrinamas tinkamas duomenų apsaugos lygmuo, taikysime atitinkamas apsaugos priemones tinkamam duomenų apsaugos lygmeniui užtikrinti, taip pat sudarydami su duomenų gavėjais susitarimus dėl duomenų perdavimo (pavyzdžiui, ES sutarčių standartines sąlygas). Norėdami gauti informacijos apie apsaugos priemones, kurias taikome, kopiją, susisiekite su mumis toliau nurodytu būdu.

Kaip „Herbalife“ užtikrina vaikų privatumo apsaugą?

Svetainės yra skirtos bendrai auditorijai. Kai kuriais atvejais „Herbalife“ gali rinkti nepilnamečių asmenų asmens duomenis. Kaip reikalaujama pagal įstatymus, „Herbalife“ turi gauti vieno iš nepilnamečio asmens tėvų ar globėjo sutikimą. Atsižvelgiant į šiuo metu naudojamas amžiaus tikrinimo technologijas, mes sąmoningai nerenkame, nenaudojame ir neplatiname jokių jaunesnių nei 16-os metų asmenų asmens duomenų negavę vieno iš vaiko tėvų ar globėjo sutikimo.

Slapukai – kas tai?

Slapukas – tai tik tekstinė informacijos eilutė, kurią interneto svetainė perkelia į kompiuterio standžiojo disko naršyklės slapukų rinkmeną, kad svetainė galėtų įsiminti, kas esate. Slapukai gali padėti interneto svetainei žymiai greičiau išdėstyti turinį, kad jis atitiktų jūsų pageidaujamus interesus. Kai kurie slapukai gali suteikti mums galimybę atkurti ir pakartoti naudotojų seansus mūsų svetainėse.

Slapukas paprastai apima domeno, iš kurio „atėjo“ slapukas, pavadinimą, slapuko „gyvavimo trukmę“ ir vertę, kuri paprastai yra atsitiktinai sugeneruotas unikalus numeris. Daugiau informacijos žr. mūsų Slapukų politikoje https://www.herbalife.lt/policy-cookie.php.

Kokias turiu su asmens duomenimis susijusias teises?

Priklausomai nuo taikytinos teisės galite turėti įvairių teisių, susijusių su jūsų asmens duomenimis, pavyzdžiui, teisę susipažinti su duomenimis, teisę į duomenų ištaisymą, teisę į duomenų tvarkymo apribojimą, teisę nesutikti su duomenų tvarkymu (įskaitant teisę nesutikti su duomenų tvarkymu tiesioginės rinkodaros ir profiliavimo tikslais), teisę į asmens duomenų perkeliamumą kitam duomenų valdytojui ir teisę ištrinti duomenis tam tikromis aplinkybėmis (teisė būti pamirštam). Davę mums sutikimą tvarkyti jūsų asmens duomenis, turite teisę atšaukti savo sutikimą bet kuriuo metu, kaip paaiškinta pirmiau.

 

Kai kuriose mūsų svetainėse galite peržiūrėti ir atnaujinti savo asmens duomenis arba nutraukti paslaugos narystę. Jei tokia funkcija negalima ar reikia pagalbos dėl kitų su asmens duomenimis susijusių teisių, susisiekite su mumis čia. Atkreipkite dėmesį, kad šioms teisėms taikytini įstatymais nustatyti apribojimai.

 

Jei nenorite gauti reklamos el. paštu arba SMS pranešimais, jums bus suteikta galimybė atsisakyti gaunamos informacijos.

Jei turite papildomų klausimų apie šią politiką ir mūsų praktiką arba jei turite skundų dėl to, kaip „Herbalife“ naudoja jūsų asmens duomenis, kreipkitės į mus pirmiau pateiktu el. pašto adresu.

Data Protection Office (Duomenų apsaugos biuras) – EMEA
HN Global Business Services Center Kraków Sp. z o.o.ul. Puszkarska 7M, 30-644 Kraków, Poland
privacy@herbalife.com

 

Jei esate Europos Sąjungoje gyvenantys naudotojai ir nariai bei jums kelia susirūpinimą tai, kaip „Herbalife“ renka ir naudoja jūsų asmens duomenis, o „Herbalife“ nepavyksta išspręsti klausimo jus tenkinančiu būdu, turite teisę pateikti skundą savo jurisdikcijos kompetentingai priežiūros institucijai.

Kaip užtikrinamas duomenų saugumas?

Taikome administracines, technines ir fizines apsaugos priemones, skirtas užtikrinti, kad asmens duomenys nebūtų netyčia arba neteisėtai naudojami, sunaikinti, prarasti, pakeisti, be leidimo atskleisti arba be leidimo prie jų gauta prieiga. „Herbalife“ svetainių renkami asmens duomenys saugomi saugioje, viešai neprieinamoje veiklos aplinkoje. Kai būtina, prieš jums vykdant operaciją, asmens duomenys yra užšifruojami naudojant atitinkamas saugias technologijas.

Ar „Herbalife“ gali keisti šią politiką?

„Herbalife“ gali karts nuo karto keisti šią politiką. Politikos dokumento pradžioje nurodysime, kada politika buvo paskutinį kartą atnaujinta. Rekomenduojame reguliariai apsilankyti mūsų interneto svetainėje ir peržiūrėti naujausią politikos redakciją.

Kas vyksta spaudžiant nuorodas į trečiųjų šalių paslaugas?

Mūsų svetainėse gali būti nuorodų į kitas internetines paslaugas ir gali būti trečiųjų šalių funkcijų, tokių kaip programėlės, įrankiai, valdikliai ir įskiepiai. Šios internetinės paslaugos ir trečiųjų šalių funkcijos veikia nepriklausomai nuo mūsų. Atitinkamų trečiųjų šalių privatumo praktikai, įskaitant išsamią informaciją apie duomenis, kuriuos jos gali rinkti apie jus, taikomi šių trečiųjų šalių privatumo pareiškimai, kuriuos primygtinai rekomenduojame peržiūrėti. „Herbalife“ neatsako už šių trečiųjų šalių duomenų apsaugos praktiką.

Kaip galiu susisiekti su savo „Herbalife“ duomenų valdytoju?

Naudodamiesi toliau pateikta lentele, pagal gyvenamąją šalį galite nustatyti „Herbalife“ subjektą, kuris yra jūsų asmens duomenų valdytojas.

 

Austrija

HERBALIFE INTERNATIONAL DEUTSCHLAND GmbH, Gräfenhäuser Straße 85., D-64293 Darmstadt, Germany 

Belgija

INTERNATIONAL BELGIUM S.A./N.V., Drukpersstraat 4. B-1000 BRUSSEL – Belgium

Bulgarija

Herbalife Polska Sp. z o.o. Janki ul. Falencka 1B, 05-090 Raszyn („Herbalife Polska“)

Kroatija

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia („Herbalife Croatia“)

Kipras

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A. 110 Pentelis Street, Marousi, 15126 Athens, Greece („Herbalife Greece“)

Čekijos Respublika

HERBALIFE CZECH REPUBLIC s.r.o., Identification No. (IČO): 028 55 089, Karolinská 661/4, Karlín, 186 00 Praha 8, Czech Republic („Herbalife Czech“)

Danija

Herbalife Denmark ApS, Hovedvagtsgade 6
1103 København K

Estija

Filuet Baltica Ltd, Piedrujas 7a, Riga, LV-1073, Latvija („Filuet“)

Suomija

Herbalife International Finland OY (PL 211, 00131 Helsinki, Finland
Herbalife Norway Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Prancūzija

HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A., 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX

Prancūzijos Polinezija

HERBALIFE INTERNATIONAL FRANCE, S.A., 3 rue Alexandre Volta B.P. 81020, 67451 MUNDOLSHEIM CEDEX

Vokietija

Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Straße 85, 64293 Darmstadt, Germany

Graikija

HERBALIFE INTERNATIONAL GREECE S.A., 110 Pentelis, 151 26 Marousi, Athens, Greece

Vengrija

Herbalife Hungary Ltd., 1097 Budapest, Gubacsi út 6., Building „B“

Islandija

Herbalife (U.K.), Limited., The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB

Airija

Herbalife (U.K.) Limited, The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB81HB, United Kingdom

Italija

Herbalife Italia S.p.A., Viale Citta’ d’Europa 819, 00144 Roma, Italia

Latvija

Filuet Baltica Ltd, Piedrujas 7a, Riga, LV-1073, Latvija („Filuet“)

Lietuva

Filuet Baltica Ltd, Piedrujas 7a, Riga, LV-1073, Latvija („Filuet“)

Makedonija

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia („Herbalife Croatia“)

Malta

Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, The Netherlands

Nyderlandai

Herbalife International Netherlands B.V., Postbus 8283, 3503 RG Utrecht, The Netherlands

Norvegija

Herbalife Norway Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Lenkija

Herbalife Polska Sp. z o.o., Al. Jerozolimskie 134, 02-305 Warszawa

Portugalija

HERBALIFE INTERNATIONAL S.A., Oeiras Lagoas Park Edifício 8 – 1º Piso 2740-244 Porto Salvo, PORTUGAL 

Rumunija

Herbalife RO SRL, Str.Arhitect Louis Blanc nr. 1, etajul 7, Sector 1, cod postal 011751, Bucuresti, Romania

Serbija

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 – 10000 Zagreb, Croatia („Herbalife Croatia“)

Slovakijos Respublika

Herbalife Slovakia s.r.o., ID No: 47 742 445, Karadžičova 8/A, 821 08 Bratislava, Slovak Republic („Herbalife Slovakia“)

Slovėnija

Herbalife d.o.o. Radnička cesta 39 - 10000 Zagreb, Croatia („Herbalife Croatia“)

Ispanija

Herbalife International de España S.A.
C/ Arequipa, 1, 28043 Madrid

Švedija

Herbalife Sweden AB, Box 556,101 31 Stockholm, Sweden
Herbalife Norway Products AS, Fornebuveien 46-48, 1366 Lysaker

Šveicarija

Herbalife International Deutschland GmbH, Gräfenhäuser Strasse 85, 64293 Darmstadt, Germany

Jungtinė Karalystė

HERBALIFE (U.K.) LIMITED. The Atrium, 1 Harefield Road, Uxbridge, Middlesex, UB8 1HB. Jungtinė Karalystė

 

Be to, „Herbalife Europe Ltd.“ yra tam tikrų asmens duomenų valdytoja bendradarbiaujant su ribotu trečiųjų šalių paslaugų teikėjų skaičiumi, o „Herbalife International Luxembourg S.à.r.l.“ yra paskirta „Herbalife Europe Ltd.“ atstove Europos Sąjungoje. Galite susisiekti su „Herbalife International Luxembourg S.à.r.l.“ rašydami adresu 16, Avenue de la Gare L-1610 Luxembourg arba privacy@herbalife.com.

 

lt-LT | 2024-05-19 16:38:43 | zus2pwssb00000A | MyHL | 2024-05-20 02:38:43 | 1.24.0417.15